Nieuws
loopbaanbegeleiding ommen overijssel
Alles begint met een wens


NieuwsNieuwsbericht - 3 oktober 2018


Een nieuwe dienst, een vernieuwde website en een uitgebreidere naam van meynkracht. 


De vernieuwde website van meynkracht is vanaf vandaag live gegaan! Daarnaast heet meynkracht vanaf nu; meynkracht, Loopbaanbegeleiding & Coaching. Vanaf heden heb ik een nieuwe dienst aan meynkracht toegevoegd. Mensen kunnen nu bij meynkracht ook terecht voor coaching gericht op Persoonlijke Effectiviteit, het Vergroten van Zelfvertrouwen. Wil je graag meer informatie over het coaching traject over zelfvertrouwen, neem dan via het contactformulier op de contactpagina contact met mij op.Nieuwsbericht - 25 april 2018


Training Coachingstechnieken- en instrumenten.


De afgelopen twee weken heb ik een tweedaagse training gevolgd via ICM, coachingstechnieken- en instrumenten. Een erg interessante, leerzame training welke ik prima voor meynkracht in kan zetten. Ontwikkelen, leren, verbreden, feedback, interessante instrumenten en technieken, kortom heel zinvol voor mijn werkzaamheden bij meynkracht.

Nieuwsbericht - 29 januari 2018


Wat houdt loopbaanbegeleiding nu eigenlijk precies in en vanuit welk uitgangspunt kun je in aanraking komen met loopbaanbegeleiding/ een Loopbaancoach?


Best vaak krijg ik (en mijn cliënten ook!) de volgende vragen van mensen; wat doe je nou eigenlijk precies als Loopbaancoach en wat houdt loopbaanbegeleiding nu eigenlijk precies in? Loopbaanbegeleiding is voor mij eigenlijk heel logisch en duidelijk maar ik merk heel vaak dat veel mensen het niet zo duidelijk vinden. Een veel voorkomende vraag die mensen stellen aan iemand die een loopbaancoach heeft is; maar wil je dan ander werk?


Blijkbaar denken veel mensen dat als je naar een loopbaancoach gaat dat je dan altijd op zoek bent naar een andere baan, maar dit hoeft helemaal niet altijd zo te zijn. Loopbaanbegeleiding is veel meer dan alleen maar kijken naar een andere baan!


Met deze reeks informatieve verhalen wil ik loopbaanbegeleiding en de inzet van een Loopbaancoach verhelderen en toegankelijker maken voor iedereen. Want vroeg of laat is het toch zo dat heel veel mensen wel in aanraking komen met een Loopbaancoach. Vanuit welk uitgangspunt je met loopbaanbegeleiding/ een loopbaancoach te maken kunt krijgen zal ik steeds in diverse delen beschrijven. Mocht je naar aanleiding van mijn verhalen vragen hebben dan hoor ik het graag. Klik op deze link om naar deel 1 en deel 2 te gaan.


Nieuwsbericht - 12 november 2017


Training Burn-out preventie.


In een burn-out terecht komen is iets dat tegenwoordig (helaas) bij veel mensen voorkomt. Het is niet leeftijd gebonden, jonge of oudere mensen komen ermee in aanraking. Er zijn diverse aspecten te noemen die van invloed zijn op het krijgen van een burn-out, denk daarbij o.a. aan niet genomen rouw (dat kan naast verlies, overlijden ook bijvoorbeeld ontslag of reorganisatie zijn) of passie in de schaduw, oftewel je doet werk wat eigenlijk niet je passie is en wat je weinig tot geen energie geeft. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer aspecten van toepassing.


Belangrijk is om bij jezelf na te gaan in hoeverre een mogelijke burn-out bij jou van toepassing is. Daarbij geeft een lijst met symptomen welke bij een burn-out horen, veel inzicht. Want voorkomen is beter dan genezen!


Op 7 en 8 november j.l. heb ik de training Burn-out preventie gevolgd bij de Alba-academie in Veldhoven. Een zeer informatieve en interessante training en zeer waardevol voor meynkracht!


Wil je eens praten over je werk, energie, balans en alles wat daarbij hoort? Neem gerust contact met mij op voor een oriënterend, kosteloos gesprek.

Nieuwsbericht - 11 oktober 2017


Training Positieve Psychologie in de Coachpraktijk.


Op 2 en 3 oktober 2017 heb ik de training Positieve Psychologie in de Coachpraktijk gevolgd bij de Alba-academie in Veldhoven. Een erg interessante training en zeer waardevol voor meynkracht! Denk bij positieve psychologie aan, positiviteit, zelfcompassie, dankbaarheid, geluk, energie, groei en zelfvertrouwen en nog zoveel meer!


loopbaanbegeleiding ommen overijssel
loopbaanbegeleiding ommen overijssel
loopbaanbegeleiding ommen overijssel

Nieuwsbericht - 31 juli 2017


Week van de Loopbaan 2017.


In de week van 18 tot en met 24 september 2017 vindt de week van de Loopbaan weer plaats. Zou je graag eens geheel vrijblijvend met een Noloc erkend Loopbaancoach willen praten over jouw werk en je loopbaan en zou je jouw vragen rondom je werk en loopbaan willen bespreken?


Op dinsdagavond 19 september 2017 reserveer ik de avond van 19:00 tot 22:00 uur voor gesprekken van een half uur per persoon.


Wil je graag eens over je werk en loopbaan praten? Meld je dan nu alvast bij mij aan voor een gesprek. Wees er snel bij, want vol = vol.


Ik zie je graag op dinsdag 19 september a.s. De koffie of thee staat voor je klaar. En daarnaast ook een leuke goodybag om mee naar huis te nemen!


Groetjes,

Ilse Kodden

Hart voor mens en organisatie

loopbaanbegeleiding ommen overijssel
loopbaanbegeleiding ommen overijssel
loopbaanbegeleiding ommen overijssel
loopbaanbegeleiding ommen overijssel
loopbaanbegeleiding ommen overijssel
loopbaanbegeleiding ommen overijssel
loopbaanbegeleiding ommen overijssel
loopbaanbegeleiding ommen overijssel

Nieuwsbericht - 17 mei 2017


Ontwikkelcheque voor loopbaanoriëntatie bibliotheekmedewerkers.


BibliotheekWerk biedt bibliotheekmedewerkers de kans om zich zelfstandig te oriënteren op hun loopbaan. Hiervoor stelt BibliotheekWerk ontwikkelcheques beschikbaar van maximaal 500 euro. De medewerkers van openbare bibliotheken kunnen deze ontwikkelcheque gebruiken voor gesprekken met een Loopbaancoach. Vragen die aan de orde kunnen komen in een gesprek met de Loopbaancoach zijn o.a. hoe sta ik in mijn werk en hoe zie ik de toekomst? Welke wensen en behoeften heb ik?

Ervaar ik nog voldoende werkplezier? Hoe is mijn balans werk en privé? Welke ontwikkelmogelijkheden zie ik voor mijzelf? En onderwerpen als scholing, gezondheid e.d. zijn daarbij ook aan de orde. De gesprekken zijn vertrouwelijk en bedoeld voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerker. BibliotheekWerk wil medewerkers prikkelen om na te denken over hun werk nu en in de toekomst, zodat ze goed inzetbaar blijven.

 

Klik op onderstaande link voor het nieuwsbericht op de site van Bibliotheekwerk:

https://www.bibliotheekwerk.nl/ontwikkelcheque-bibliotheekmedewerkers-aanvragen-is-nu-mogelijk/ 


Ben je medewerker bij een openbare bibliotheek? Dan kun je met mij contact opnemen om mij als Loopbaancoach in te zetten bij jouw loopbaanvragen en daarbij kun je gebruik maken van de ontwikkelcheque!


Missie meynkracht, Loopbaanbegeleiding.

Ik geloof er in als je onderzoek durft te doen naar jezelf, naar je kwaliteiten, drijfveren en talenten en focust op wat je werkelijk wilt dat het bijdraagt aan jouw geluk, het levert jou positieve energie op en het stelt jou in staat tot persoonlijke ontwikkeling. Deze dingen leveren naar mijn mening voor zowel mensen als organisaties een mooiere werkwereld op. Ik houd ervan om een bijdrage te kunnen leveren om de kracht van mensen te ontdekken. Meynkracht helpt mensen om (weer) in hun kracht te komen.


Hoe kan jij van de ontwikkelcheque gebruik maken?

Een eerste oriënterend gesprek met mij is altijd kosteloos. Op basis van dit gesprek wordt de behoefte aan ondersteuning in kaart gebracht en zal ik een offerte opstellen voor coaching gesprekken, een loopbaantraject of maatwerktraject. In onderling overleg wordt een planning gemaakt van de gesprekken en nadat jij de offerte ondertekend hebt, zullen we starten met de gesprekken. De factuur wordt met de offerte meegestuurd. Jij kunt zelf de aanvraag voor de ontwikkelcheque indienen bij BibliotheekWerk.


Klik voor meer informatie over de ontwikkelcheque, de voorwaarden en het aanvraagformulier op onderstaande link:

https://vragenlijst.caop.nl/sbwontche/home.html


Mocht je naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, dan kun je contact met mij opnemen via de contactpagina. Ik wil je graag ondersteunen bij jouw loopbaanvragen.


Ilse Kodden

meynkracht, Loopbaanbegeleiding


Nieuwsbericht - 8 mei 2017


Subsidie voor coaching van startende ondernemers.


Via de provincie Overijssel bestaat er momenteel een subsidieregeling voor startende ondernemers (minimaal 6 maanden en maximaal 3 jaar geregistreerd staan in het register van de KvK en de ondernemer moet gevestigd zijn in Overijssel). Startende ondernemers brengen dynamiek, vernieuwing en nieuwe werkgelegenheid. De provincie wil startende ondernemers optimaal faciliteren in het vergroten van kansen en groei. Daarvoor stelt de provincie een subsidie beschikbaar.


De subsidie is bedoeld voor de inhuur van een coach voor de verbetering van de ondernemerskwaliteiten en vaardigheden van startende ondernemers. Hierbij kun je denken aan het vinden van balans tussen werk en privé en het bouwen van vertrouwen in het zelfstandig ondernemerschap, ondersteuning bij communicatie en contact met klanten e.d. en informatieve ondersteuning.


Je kunt mij inzetten als coach bij deze subsidieregeling. In een kosteloos oriënterend gesprek brengen we jouw leervraag in beeld waarop de coaching en subsidie gebaseerd wordt, waarna je vervolgens de subsidieaanvraag bij de provincie Overijssel kunt doen.


Wil je jouzelf en je onderneming sterker maken, maak dan gebruik van coaching met deze mooie subsidieregeling!


Kijk voor meer informatie over mij als coach op mijn website. Meer informatie over deze regeling en de voorwaarden voor de subsidieregeling vind je via onderstaande link:

http://www.overijssel.nl/loket/subsidies/@LzA/voucherregeling/


Wil je graag meer informatie of wil je een oriënterend gesprek plannen? Neem dan contact met mij op via info@meynkracht.nl, via 06-38228478 of via mijn website.


Groetjes,


Ilse Kodden

meynkracht, Loopbaanbegeleiding

Nieuwsbericht - 16 februari 2017


meynkracht heeft weer een nieuwe mijlpaal bereikt!


Ik ben vanaf nu Noloc erkend Loopbaanadviseur/ Loopbaancoach. Noloc is de beroepsvereniging voor Loopbaanprofessionals. Mijn aanvraag voor erkenning is geaccordeerd. Ik ben vanaf nu een Noloc erkend loopbaanprofessional! Ik ben er enorm trots op.


Ilse Kodden

meynkracht, Loopbaanbegeleiding

Nieuwsbericht - 1 oktober 2016


Jubileum meynkracht, Loopbaanbegeleiding.


** 1-10-2015 --- 1-10-2016 **


Het is feest! Meynkracht, Loopbaanbegeleiding bestaat 1 jaar!


Meynkracht heeft een mooie start gemaakt. Ik heb mooie en boeiende gesprekken gevoerd met mensen. Elke loopbaanvraag is bijzonder en uniek. Ik vind het heel mooi dat ik met diverse mensen een stukje op reis mocht gaan en ik hoop nog vele reizen met mensen te gaan maken! Meynkracht staat in haar kracht.


Nieuwsbericht - 2 september 2016


Gezamenlijke inloopavond ondernemers Vermeerstraat 10 in Ommen op woensdag 21 september van 19:30 tot 22:00 uur.


Keuzes maken in je loopbaan, dat is geen gemakkelijke opgave in deze tijd. Het zoeken naar balans tussen werk en privé, het behouden van je energie of het zoeken naar een passende plek voor jou op de arbeidsmarkt. Waar begin je? Dit zijn vragen waarvoor je bij mij terecht kunt.


In de week van 19 tot en met 25 september 2016 is de Week van de Loopbaan. Loopbaanprofessionals van Noloc (beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals) openen hun deuren voor alle belangstellenden met een loopbaanvraag. Op woensdagavond 21 september a.s. open ik mijn deur voor iedereen die een vraag heeft over zijn of haar loopbaan. Kom geheel vrijblijvend langs voor informatie en advies.


Tijdens de inloopavond kun je o.a. een korte loopbaancheck doen (hoe sta je in je werk?) en staat er een leuke goodybag voor je klaar. Daarnaast geldt in de week van de loopbaan de volgende actie:


**Besluit je in de week van 19 t/m 25 september 2016 om een loopbaantraject bij mij te volgen, dan krijg je 5% korting op de totaalprijs**.


Heb jij belangstelling voor deze inloopavond of ken je iemand die hiervoor belangstelling heeft? Meld je aan via Facebook of via mijn website.


Vanaf 19:30 uur ben je welkom en staat de koffie of thee voor je klaar! Tot ziens op 21 september a.s.

Nieuwsbericht - 5 augustus 2016


De week van de Loopbaan.


De Dag van de Loopbaan wordt de Week van de Loopbaan! In de week van 19 tot en met 25 september a.s. is de Week van de Loopbaan. Loopbaanprofessionals van Noloc (beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals) openen hun deuren voor alle belangstellenden met een loopbaanvraag.


Op woensdagavond 21 september 2016 open ik mijn deur voor iedereen die een vraag heeft over zijn of haar loopbaan. Kom geheel vrijblijvend langs voor informatie en advies.


Binnenkort volgt meer informatie.

Nieuwsbericht - 14 juni 2016


Leuke aanbieding!


We gaan samen in één gesprek aan de slag met het inspiratiespel. Diverse aspecten komen in dit gesprek aan bod. We gaan kijken naar de samenhang tussen activiteiten (waar ben ik graag mee bezig), inspiratiebronnen (waar krijg ik inspiratie van), voorwaarden (wat heb ik nodig) en belemmeringen (wat houdt mij tegen). Uiteindelijk krijg je een mooi inzicht en bewustwording van jezelf in de samenhang tussen al deze aspecten.


Door dit gesprek krijg je veel inzicht in wat jou inspireert en motiveert. Je krijgt direct handvatten waar je zowel in je werk als privé mee verder kunt.


Meld je aan bij mij voor dit inspiratiespel gesprek!Nieuwsbericht - 24 april 2016


Een geslaagd open huis.


Afgelopen zaterdag 16 april heb ik een open huis gehouden van mijn nieuwe kantoor aan de Vermeerstraat 10 in Ommen. Het was een erg geslaagde dag, veel belangstellenden, mooie woorden en mooie bloemen en kado's! Het kantoor is officieel geopend! Ik heb genoten. Iedereen die er was, enorm bedankt!


Nieuwsbericht - 5 april 2016


Meynkracht, Loopbaanbegeleiding houdt open huis.


Op zaterdag 16 april a.s. houdt meynkracht een open huis. In de ochtend voor genodigden en 's middags van 13:30 uur tot 15:30 uur voor iedereen die belangstelling heeft voor meynkracht. Ik zie je graag zaterdagmiddag 16 april in mijn kantoor aan de Vermeerstraat 10 in Ommen. 

Nieuwsbericht - 15 maart 2016


meynkracht krijgt steeds meer vorm!


Ik heb de stap gezet om een mooie kantoorruimte te huren voor de gesprekken die ik heb met mensen in het kader van hun loopbaan. Ik heb de sleutel ontvangen! Vanaf 15 maart 2016 huur ik een kantoorruimte in het pand van Liesbeth Baas, aan de Vermeerstraat 10 in Ommen. Het is een hele prettige en sfeervolle ruimte. Ik zie het als een mooie stap voorwaarts in mijn loopbaan.